Informasjon om kjøring til Lyn Akademiet

Her er en liten oppdatering på kjøring fra skoler til Lyn Akademiet. Hentetider fra de forskjellige skolene finner dere www.lynfotball.no/akademiet. Skolene det hentes fra er Berg Skole, Tåsen Skole og Ullevål Skole. Nytt fra og med 2. mai er at barna hentes utenfor hovedinngangen til Ullevål skole istedenfor på Damplassen som tidligere (fortsatt samme hentetider).

En tilbakemelding fra sjefen for minibusselskapet er at det er mange barn som ikke vil sette seg på første buss, men venter heller til andre buss kommer. Da blir det fort få barn i den første bussen, og overfylt med barn i andre bussen. Det er viktig at barna blir med på den første bussen de rekker, da hentetidene er tilpasset til tidene barna slutter på skolen. Hvis dere trenger å komme i kontakt med sjefen for busselskapet så kan han treffes på: 92860448 (Mir)