Trenere Lyn fotball 2019

Etter at nyheten om at vår hovedtrener, Glenn Kleven skal i gang med nye utfordringer i 2019 – har mange fått med seg at LYN i tillegg til trenere til aldersbestemte lag, også søker ny trener til Kvinnelaget som i år har spilt sin første sesong i toppserien for kvinner.

«Vi har allerede fått, en del søkere til stillingen og oppmuntrer andre interessenter til å sende en generell søknad innen 25. oktober til vår Sportslige leder senior - Rolf-Magne Walstad, den spesifikke stillingsinstruksen for Hovedtrener blir utarbeidet i ansettelsesprosessen,» sier Christian Aubert når lynfotball.no spør han om prosessen videre.

Videre er det slik at mange trenere i LYN fotball fortsetter i 2019, men også der er klubben åpne for nye kandidater et par uker til, Sportslig leder ungdom Dennis Simonsen er rett person for disse.

«Målet til Rolf-Magne er å ha en avklaring i løpet av kort tid, men selvsagt framfor alt å finne den beste løsningen for vårt unge topplag», avslutter Aubert

Klubben i ditt hjerte

getthumbnail.ashx.jpg

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet har sparket i gang Klubben i mitt hjerte. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Er Ski- og fotballklubben LYN klubben i ditt hjerte, STEM HER og skriv Ski- og Fotballklubben Lyn. Vinner vi en pengepremie, vil beløpet gå til drift av klubbhuset -til glede for alle medlemmer.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018.

Regler

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.

Ekstra Spleis-konkurranse
Når du stemmer på din klubb får du også mulighet til å opprette
SpareBank 1 og Spleis gir også bort 100 000 kroner i en tilleggskonkurranse. Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette én. Hver hverdag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2000 kroner på sin spleis. Fredag 26. oktober trekkes enda to nye vinnere av 25 000 kroner hver blant alle klubbene som har samlet inn mer enn 2000 kroner. Det er kun spleiser opprettet fra klubbenimitthjerte.no som deltar i trekningene. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis. Gå inn på klubbenimitthjerte.no og stem på din klubb!

Takk for ditt bidrag!

Glenn gir seg i Lyn etter sesongen

38862616_1932654227032373_4829636972836290560_o.jpg

Vår hovedtrener for damelaget Glenn Kleven, har blitt tilbudt en ny jobb og valgt å takke ja til denne.

Det betyr at Glenn gir seg etter syv sesonger i LYN.

 

Glenn startet opp i Lyn i 3. divisjon høsten 2011. Han var hovedtrener fra 2012-2014 og spillerutvikler i 2015, mens han siden høsten 2016 har vært hovedtrener fram til og med årets sesong i Toppserien.

Glenn;

«Vi har vært en bra gjeng, som har jobbet hardt og godt sammen og brukt mye tid i flere år. Det er mange ting jeg husker, og det aller meste med glede. Måten vi som gruppe og klubb håndterte å ikke vinne kval i 2016 på da 4 nøkkelspillere gikk videre etter sesongen, for deretter å slå hardt tilbake og rykke rett opp i 2017 er kanskje den sterkeste opplevelsen og prestasjon.

Årets sesong har vist at laget kan spille jevnt med de fleste i Toppserien, og når laget blir ett år eldre og mer erfarent i 2019 – er det ingen grunn til at de ikke tar nye steg», sier Glenn som nå ser fram til en avslutning der plassen i Toppserien 2019 skal sikres.

Lyn;

I LYN er vi opptatt å beholde filosofien vi har jobbet etter, samtidig som vi ydmykt søker etter forbedring så vel som forandring. Lovnaden fra og målet til både styret og daglig leder i klubben er en tyngre satsing på damelaget i 2019 enn den vi har hatt i 2018.

Dette ville skjedd uavhengig av trenerskiftet som nå kommer, og det faktum til at Glenn takker nei til tilbudet om å fortsette i LYN og heller går løs på andre oppgaver.

Glenn vil i tillegg til å sikre plassen i Toppserien, bidra inn mot sportslig og daglig leder i LYN fotball og være med som diskusjonspartner i prosessene i ukene som kommer. Dette både når det gjelder team og øvrige planer for 2019.

«Det ville vært uklokt, og på grensen til tjenesteforsømmelse å ikke benytte Glenns kompetanse og erfaringer når veien videre stakes ut. Det gjør vi samtidig som vi takker Glenn for de 1000-vis av timer han har brukt til kvalitetstrening på Kringsjå, samt alle andre oppgaver han har tatt seg av», sier RM Walstad til lynfotball.no

KLUBB-BESØK HOS SKEID

Una.jpg

Mandag 8. oktober var halvparten av Toppseriespillerne fra LYN på klubb-besøk hos Skeid. 135 ivrige Skeid-jenter i alderen 6-12 år møtte opp til en artig kveld med LYN-jentene.

Det var utrolig hyggelig å få møte jentene på Nordre Åsen. Vi fikk knyttet bånd mellom LYN og Skeid, og vi fikk oppleve at fotballgleden og fotballengasjementet er like stort hos begge klubbene. Skeid-jentene fikk også et innsyn i hvordan det er mulig å bli Toppseriespiller og hvordan det er å være det. Etter treningsøkten fikk alle deltakerene en gympose, en T-skjorte og en fotball gitt av OBOS. Tusen takk til Toppfotball Kvinner og OBOS som gjorde dette besøket mulig. Og tusen takk til Skeid for at vi fikk komme på besøk.

Vi sees på Kringsjå på Toppseriekamp 20. oktober når LYN møter Stabæk.

Heia LYN og heia fotball!

Sponset innlegg

Presentasjon.jpg
action.jpg
Lagbilde med Noor.JPG
Gruppebilde.jpg
 Foto: Trine Mollan

Foto: Trine MollanGRASROTANDELEN

Grasrotandelen_logo_RGB (1).png

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

 

LYN Fotball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.9 har bidratt med

152.228,- til oss.

 

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

 

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere LYN Fotball som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

#Sponset innlegg

Påmelding Lyn Akademiet 22. oktober - 14. desember

17903714_711789648992401_9133856106284179717_n.jpg

I perioden 20.august - 19. oktober har det vært 416 forskjellige spillere i alderen 7 til 12 år innom Lyn Akademiet hver uke. Den 22. oktober starter vi opp med den siste perioden for Lyn Akademiet i 2018! Lyn Akademiet er et tilbud til alle spillere som ønsker seg flere treninger i uken, og har en interesse for læring og utvikling. Akademiet er også åpen for spillere som ikke spiller i LYN. På LYN Akademiet møter spillerne ansatte LYN-trenere som har en lidenskap for å hjelpe og veilede barn i fotball. Mer info om akademiet og innholdet finner der HER og HER. På LYN Akademiet kan barna meldes på fra 1 til 4 dager i uken, med ekstra tilbud om transport og middag fra mandag til torsdag. På tirsdager, torsdager og fredager tilbyr vi også keepertrening på Akademiet.

For å lettere kunne tilrettelegge for riktig antall trenere på Lyn Akademiet, oppfordres det til å melde på barna før Akademiet starter 22. oktober. Hvis dere er usikre på hvilke dager som er aktuelle, er det mulig å endre dag på Akademiet i etterkant ved å kontakte Eirik Bie på Bie@lynfotball.no .

G2006 og J2006 starter opp med overgangen til ungdomsfotballen i november, så perioden 20.august - 19. oktober er dessverre deres siste periode på Lyn Akademiet. Denne perioden er for spillere født fra 2007 til 2011.

PÅMELDING TIL LYN AKADEMIET PERIODEN 22. OKTOBER - 14. DESEMBER GJØRES I SUPERINVITE HER

Keeperakademiet starter opp igjen i høst!

Keeperaka - NGA.jpg

Vi setter opp en ny runde med KeeperAkademi fra 19. november i 2018 med treninger to ganger i uken i 4 uker. Dette er et tilbud for både jenter og gutter, uavhengig av klubbtilhøriget som ønsker å utvikle sine keeperferdigheter. Spillere født i perioden f.o.m. 1.1.2006 t.o.m. 31.12.2008 kan melde seg på. Fristen for påmelding til keeperakademiet er 31. oktober.

Trykk HER for mer informasjon om KeeperAkademiet og påmelding.

 KeeperAkademiet tilbyr:

•    En unik mulighet til å få trening i uka hvor all fokus rettes mot keeperen og dens rolle

•    En gylden sjanse til å tilegne seg solid grunnteknikk (Grep, fotarbeid, fallteknikk, feltarbeid og distribusjon)

•    En arena hvor keeperrollen og alle dens oppgaver får maksimal oppmerksomhet

•    Basiskunnskap om keeperrollen, som plattform og inspirasjon til videre trening.  

Målgruppen for KeeperAkademiet er keeperen i barne- og ungdomsfotballen som ønsker å kunne utvikle seg som fotballkeepere. Spillere født i perioden f.o.m. 1.1.2006 t.o.m. 31.12.2008 kan melde seg på. Øktene vil bli ledet av keepertrenere tilknyttet Lyn Fotball.

 

Lyn DNB Høstcamp: 1.-3 oktober.

Trening Lyn Høstcamp.jpg

Lyn Fotball arrangerer "HøstCamp" i første del av høstferien; 1. – 3. oktober på Kringsjå Kunstgress. Vi inviterer til tre dager fullpakket med fotballtreninger, glede og utfordringer! Påmeldingen stenger torsdag 27 september.

På Lyn DNB Høstcamp ønsker vi å skape fotballglede, og samtidig legge til rette for utvikling av fotballferdigheter hos deltakerne. Med et utgangspunkt i fotball, så har vi lagt til rette for diverse aktiviteter gjennom uken hvor barna kan erfare fotball på andre måter enn bare gjennom å spille på kunstgress. Vi skal legge til rette for aktiviteter sandfotball, skogfotball, (fotball-) skiskyting og barbeint triksing, der trenerne gjennom uken tar med seg sin gruppe på de ulike aktivitetene. I tillegg vil vi lage en aktivitetspark på gresset ved Kringsjå Kunstgressbane 1, der barna holde med forskjellige aktiviteter (de ansvarlige for gruppene skal alltid være med). I tillegg vil gjennom de tre dagene ha ekstra fokus på 1. innsats, 2. positiv forsterkning, og 3. prøve og feile.

Nytt i denne høstcampen er også at det er mulighet for en tidligere levering og senere henting enn før. I tiden før og etter hovedtiden vil noen trenere passe på barna. Treningene vil foregå på Kringsjå Kunstgressbane 1, 2 og 3, samt ballbingene.

Praktisk informasjon:

 • Dato: 1. - 3. oktober

 • Klokkeslett:

  • Hovedtid (fotballcamp): kl. 09.00-14.45

  • Ekstra tilbud (gratis):

   • Kl.08.00 - 09.00: Mulighet for tidlig levering (klubbhuset)

   • Kl. 14.45 - 16.00: Mulighet for sen henting (hentes i nærheten eller i klubbhuset)

 • Sted: Kringsjå Kunstgress / Lyns Klubbhus

 • Alderstrinn: J2011 - J2006 / G2011 - G2006

 • Spillere fra andre klubber er også velkommen.

 • Pris (inkl lunsj): 1 200 kr pr spiller

 • Registrering av barna starter kl. 08.45 på mandag.

  • Kan registreres tidligere hvis tidlig levering

Påmelding til Lyn DNB Høstcamp gjøres HER