LYNhjørnet

Foto: BillyBonkers

Foto: BillyBonkers

Dette er første innlegg i LYNhjørnet, et innlegg fra noen på klubbhuset som skal gi innsikt i hva som skjer i klubben gjennom sesongen, via ulike synsvinkler. Førstemann ut er Trine Mollan, markeds-, medie- og arrangementsansvarlig i Lyn Fotball.

Selv med mindre snømengder denne vinteren sammenlignet med fjoråret, har vinteren også i år skapt noen utfordringer for starten på sesongen 2019. Toppserien var først ut med seriestart, hvor kampen måtte spilles i Telenor Arena grunnet for høye snøkanter på Kringsjå. Kampen i Telenor Arena ble ekstra stas for de jentene som kom på kamp og var med i trekningen av Premiumbilletter til MGPjr og en losje til Cupfinalen for kvinner.

Kunstgressbane 3 er fortsatt stengt på grunn av snødekt bane, og derfor har flere seriekamper blitt utsatt. Med iherdig hakking av brøytekanter er vi førstkommende helg klar for 3. serierunde i Toppserien på Kringsjå hvor Lyn spiller mot Kolbotn, dette etter to uavgjortkamper, 0-0 mot Fart og 1-1 borte mot Arna-Bjørnar. I de siste par ukene har det vært landslagspause med ti spillere på ulike aldersbestemte landslag på både jente- og guttesiden. Med andre ord gror det godt i Lyn-leiren om dagen. Påsken er rett rundt hjørnet og det betyr også seriestart for herrelaget vårt. De skal spille første seriekamp borte mot Eik-Tønsberg førstkommende lørdag.

Siste helgen i mars og første helgen i april har klubben arrangert Avsparkturnering for jenter med over 50 lag, og Kick Off for gutter med 150 lag. Begge fotballhelgene kunne smykke seg med godt vårvær, engasjerte og aktive barn og fornøyde deltakere.  Turneringene ble vellykket takket være dugnadsinnsats fra lag og foreldre som stilte blide og engasjerte, og ungdomslag som stilte med dommere til alle kampene. Det var utrolig artig å se hvor flinke ungdommer vi har i klubben, som veiledet både spillere, trenere og foreldre under kampene de dømte på Kringsjå.

Jeg ønsker alle sammen en riktig god fotballpåske, med noen forslag til hva du kan finne på i påsken:

Lørdag 13. april

Lyn Damer – Kolbotn, Kringsjå Kunstgress kl. 14.00

FK Tønsberg - Lyn 1896 FK, Tønsberg Gressbane KG kl. 14.00

Onsdag 17. april

Lyn Damer – LSK, Kringsjå Kunstgress kl. 18.00

Mandag 22. april (2. påskedag)

Røa – Lyn Damer, Røabanen kl. 15.00

Lyn 1896 FK – Drøbak-Frogn, Kringsjå Kunstgress kl. 16.00  

-          Trine Mollan