Info vedrørende rutiner på akademiet

På mandag starter vi opp igjen med Lynakademiet. Vi er bevisst på at vi har påtatt oss en viktig oppgave når dette nå igangsettes, og vi ønsker å utdype noen tiltak som iverksettes i den anledning. Vårt hovedfokus er å kunne tilby en aktivitet kombinert med at vi deltar i den store smittedugnaden, og i den anledning ber vi også dere foresatte om å bistå oss med dette. 

 Samtlige barn som deltar på Lynak i kommende periode må ha et bevisst forhold til koronavett-reglene som gjelder i treningssammenheng, og etterfølge disse reglene på best mulig måte. Det er viktig at dere foresatte har en prat om dette før de møter på første økt, samtidig som trenerne skal gjenta dette før oppstart og underveis i økten. Trenere på Lynak vil fungere både som trener og «virus-vakt». 

 For å sikre at barna ikke opptrer som en klynge før oppstart så ber vi om at samtlige møter opp kl 14:30, da vil vi ha kontroll på gruppene og unngå at de løper rundt på feltet før oppstart. Vi vil ikke kunne tilby transport kommende, og dersom noen ønsker dette er det et valg den enkelte foresatt må gjøre på vegne av sitt barn. I så fall må det sørges for at annet hvert sete er ledig. De som har bestilt transport vil få refusjon.  

 Det vil ikke være mer enn max 50 barn per bane til enhver tid. Enn så lenge er dette ikke et problem da vi ikke er oppe i dette antallet per Lynak-dag. 

 Før oppstart skal alle vaske hendene sine på et «tildelt» toalett, de går inn pulje/gruppevis sammen med sin trener. Samtlige dører skal være åpne for å hindre smitte i form av å ta på dørhåndtak med mer. 

 Første oppmøtedag tildeles barna sin gruppe for den dagen. Vi vil tilstrebe å holde faste grupper per Lynak-dag, men må ha rom for at det vil variere noe de ulike dagene da de samme ikke er påmeldt likt. Vi vil forsøke etter beste evne (der det lar seg gjøre) å lage geografiske/skole-grupper, og fokus denne runden er at vi kan igangsette aktiviteten. Dersom noen har trent sammen i korona-grupper frem til nå, og er påmeldt samme dag, så er det fint om dere kan sende oss en e-post om dette i løpet av søndag/mandag formiddag om dette. 

 Når de forlater feltet etter endt økt skal dette skje puljevis i sine grupper. 

Merk dere følgende: 

  1. Barn som har symptomer som forkjølelse, feber, hoste eller vond hals skal IKKE møte på Lynak. Ansvaret for å vurdere dette ligger hos foresatte. 

  2. Barna deles inn i faste grupper på 4 + trener. Disse gruppen vil være faste per Lynak-dag for å kunne sikre smittesporing ved behov. 

  3. Til og fra økten: Vi anbefaler at barna går/sykler, og ikke benytter seg av kollektiv trafikk dersom foresatte ikke kan kjøre. 

  4. Garderober og klubbhus er ikke åpent, og det vil heller ikke bli servert mat i denne Lynak-perioden. 

  5. Håndvask før og etter økt: Hver gruppe skal vaske hender før og etter økt ledført av sin trener. De går puljevis til dette, og vasken rengjøres mellom hver Lynak-økt. Det vil også være tilgang til Antibac.

  6. Selve økten skal gjennomføres stasjonsvis sammen med sin trener. Vi gjør oppmerksom på at NFFs koronavettregler gjelder, og at det er veldig viktig at barna vet at de ikke skal ta ballen med hendene/heade og heller ikke ha duellspill/kamp. Vi ber foresatte gå gjennom disse reglene med sine barn før de møter på Lynak. 

 

Dersom det skulle oppstå smitte vil vi ta kontakt med Bydelsoverlege i Nordre Aker som bistår oss hva vi skal gjøre med hensyn til smittesporing. Det vil kunne medføre at noen må settes i karantene. Derfor er det svært viktig at vi får beskjed dersom noen barn på Lynak får påvist smitte (carlgustav@lynfotball.no).

 Vi ønsker å kunne tilby et sikkert og trygt opplegg, og vi håper og tror at vi sammen kan få til dette! Men presiserer at dette er noe som hver enkelt forelder må vurdere om de ønsker å benytte seg av. 

 Ta gjerne kontakt ved innspill og spørsmål, så finner vi sammen en god løsning til hvordan vi får dette sammen til!

Dette er reglene – merk at krav om avstand er endret fra 2 til 1 meter. 

 

 

Skjermbilde 2020-05-04 kl. 11.34.36.png