Lyn-Akademiet vår 2020 - åpner på mandag!

fotball bane spark kuttet.jpg

Vi er veldig glade for at vi igjen er klare til å ta imot ivrige barn til fotballaktivitet på vårt akademi på Kringsjå. Som vanlig vil akademiet bestå av gode fotballøkter holdt av profesjonelle trenere med idrettsglede og mestring i fokus.

Fotballtreningene vil foregå på ukedager i tidsrommet 14.45 – 16.00.

Men som resten av verden må vi ta visse forhåndsregler for å kunne drive forsvarlig og trygg aktivitet i perioden vi nå er inne i.

Dette gjør vi gjennom følgende tiltak:

- Faste treningsgrupper fra dag til dag og uke til uke. Dette bidrar til at færre har nærkontakt og smittesporing ved smitteutbrudd er enklere

- Matservering vil ikke bli tilbudt i første omgang grunnet at klubbhuset er stengt

- Alt av utstyr vil kun håndteres av treneren

- Vask av utstyr

- Ingen nærkontakt under øktene – det vil da si at det naturlige fotballspillet med kamp og dueller er noe vi vil avvente med

Så alt i alt vil vi legge til rette for læringsrik og morsom fotballaktivitet samtidig som vi forholder oss til råd fra myndighetene. Vi vil kontinuerlig holde oss oppdatert og gjøre vurderinger ut ifra de rammene som til enhver tid gjelder.

PÅMELDING HER

Praktisk informasjon:

Lyn-Akademiets ambisjon er å være et godt treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen 7-12 år (G/J 2008 - G/J 2012). På Lyn-Akademiet jobbes det systematisert med ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

Det stilles i hovedsak tre krav på akademiet som alle barn har forutsetninger for å kunne oppfylle;

1. Hør på treneren

2. Gi alt / innsats - (trene på 100%)

3. Ha det gøy!

Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for å trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi søker å skape trygghet for spillerne gjennom gode gruppesammensettinger, pedagogisk tilnærming og differensiering ut ifra spillernes modning, innsats og ferdigheter.