Lyn DNB Høstcamp: 1.-3 oktober.

Trening Lyn Høstcamp.jpg

Lyn Fotball arrangerer "HøstCamp" i første del av høstferien; 1. – 3. oktober på Kringsjå Kunstgress. Vi inviterer til tre dager fullpakket med fotballtreninger, glede og utfordringer! Påmeldingen stenger torsdag 27 september.

På Lyn DNB Høstcamp ønsker vi å skape fotballglede, og samtidig legge til rette for utvikling av fotballferdigheter hos deltakerne. Med et utgangspunkt i fotball, så har vi lagt til rette for diverse aktiviteter gjennom uken hvor barna kan erfare fotball på andre måter enn bare gjennom å spille på kunstgress. Vi skal legge til rette for aktiviteter sandfotball, skogfotball, (fotball-) skiskyting og barbeint triksing, der trenerne gjennom uken tar med seg sin gruppe på de ulike aktivitetene. I tillegg vil vi lage en aktivitetspark på gresset ved Kringsjå Kunstgressbane 1, der barna holde med forskjellige aktiviteter (de ansvarlige for gruppene skal alltid være med). I tillegg vil gjennom de tre dagene ha ekstra fokus på 1. innsats, 2. positiv forsterkning, og 3. prøve og feile.

Nytt i denne høstcampen er også at det er mulighet for en tidligere levering og senere henting enn før. I tiden før og etter hovedtiden vil noen trenere passe på barna. Treningene vil foregå på Kringsjå Kunstgressbane 1, 2 og 3, samt ballbingene.

Praktisk informasjon:

 • Dato: 1. - 3. oktober

 • Klokkeslett:

  • Hovedtid (fotballcamp): kl. 09.00-14.45

  • Ekstra tilbud (gratis):

   • Kl.08.00 - 09.00: Mulighet for tidlig levering (klubbhuset)

   • Kl. 14.45 - 16.00: Mulighet for sen henting (hentes i nærheten eller i klubbhuset)

 • Sted: Kringsjå Kunstgress / Lyns Klubbhus

 • Alderstrinn: J2011 - J2006 / G2011 - G2006

 • Spillere fra andre klubber er også velkommen.

 • Pris (inkl lunsj): 1 200 kr pr spiller

 • Registrering av barna starter kl. 08.45 på mandag.

  • Kan registreres tidligere hvis tidlig levering

Påmelding til Lyn DNB Høstcamp gjøres HER