En liten statusrapport fra Mallorca

Lyn Fotball sine samarbeidsskoler, Nydalen VGS og Otto Treider Private Gymnas, er i skrivende stund på treningssamling på Mallorca. Til sammen 41 spillere og 3 trenere deltar på treningsleiren i solrike Spania.

Oppholdet har til nå så absolutt svart til forventningene - topp hotell og glimrende treningsfasiliteter.

Med tanke på treningskamper var jentegruppa i dag den første ut i aksjon. Dette ble som ønsket en artig og nyttig gjennomkjøring mot seniorlaget Sportverein Höngg fra Sveits. Vi var relativt overlegne så det ble nok størst nytteverdi offensivt sett.

Alle de involverte fikk godt med spilletid og mange ulike målscorere fra både Treider og Nydalen -sånn sett er vi meget godt fornøyd.

I tillegg er sluttresultatet 12-1 (4-0 til pause), uavhengig av styrken på motstander, absolutt respektabelt.