Lyn Akademiet: Ny påmelding for perioden 18. april - 24. juni

Lyn Akademiet er et treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen 8 -12 år. På Lyn Akademiet jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

Vi stiller krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball blant våre deltakere. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi ber derfor foreldre om å vurdere barnas grunnleggende fotballinteresse og motivasjon før eventuell påmelding. Hvis grunnleggende motivasjon ikke er på plass, kan det hende vi anbefaler foreldre å melde barnet på ved en senere periode, da motivasjonen kanskje er på plass i større grad. 

DET ER ÅPENT FOR 2008-KULLET PÅ AKADEMIET MANDAGER, TORSDAGER OG FREDAGER I DENNE PERIODEN.

NB! Vi ønsker å filme våre økter, slik at vi kan bruke dette til pedagogiske formål for akademiet og barnefotballen. Hvis du ikke ønsker at ditt barn skal filmes ber vi om at du gir beskjed om dette. 

Denne påmeldingen gjelder for perioden 18. april - 24. juni (10 uker). 

Øktene starter kl. 14.30 og avsluttes kl. 15.50. Toddy/saft serveres 16.00 når trenere og spillerne er ferdige med å rydde inn utstyret. Lyn Akademiet følger skolekalenderen og arrangeres ikke dagene det er skolefri. Vi trener på kunstgressbane 1 og 2 på Kringsjå, ved Lyns klubbhus.

Vi tilbyr middagservering alle dager etter Lyn Akademiet. Middag serveres mellom kl. 16.00 - 16.45. Middagstilbudet gjelder hver dag, men forutsetter minimum 10 "påmeldinger" de enkelte dagene. Vi oppfordrer flere til å benytte seg av dette tilbudet. Vår kjære kokk, Bjørn, serverer sunne kvalitetsmåltider med mye grønnsaker! Les mer på http://lynfotball.no/akademi/lyn-akademiet

Prisliste er for 10 uker:

Deltagelse uten transport:

1 dag: 1300 kroner
2 dager: 2200 kroner
3 dager: 2800 kroner
4 dager: 3400 kroner

Transport kommer i tillegg til om du ønsker dette: Prisene er for hele perioden:

1 dag: 330 kr
2 dager: 635 kr
3 dager 935 kr
4 dager 1235 kr

Middag kommer i tillegg om du ønsker dette. Prisene er for hele perioden

Middag koster uansett 700 kr pr dag for hele perioden.