Påmelding til ny periode for Lyn Akadmiet er åpnet

 VI ÅPNER NÅ OGSÅ FOR 2008-KULLET PÅ AKADEMIET MANDAGER, TORSDAGER OG FREDAGER I DENNE PERIODEN.

Denne påmeldingen gjelder Lyn Akademiet. Lyn Akademiet er et treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen 8 -12 år. På Lyn Akademiet jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

NB! Vi stiller krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball blant våre deltakere. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi ber derfor foreldre om å vurdere barnas grunnleggende fotballinteresse og motivasjon før eventuell påmelding

 

Praktisk informasjon:

Denne påmeldingen gjelder for perioden 29. februar - 15. april. I denne perioden er det påskeferie som varer fra 20. mars - 28. mars. Da tar akademiet helt fri. 

Øktene starter kl. 14.30 og avsluttes kl. 15.50. Toddy/saft serveres 16.00 når trenere og spillerne er ferdige med å rydde inn utstyret. Lyn Akademiet følger skolekalenderen og arrangeres ikke dagene det er skolefri. Vi trener på kunstgressbane 1 og 2 på Kringsjå, ved Lyns klubbhus.

SISTE PÅMELDINGSFRIST ER FREDAG 19. FEBRUAR!

Vi tilbyr middagservering alle dager etter Lyn Akademiet. Middag serveres mellom kl. 16.00 - 16.45. Middagstilbudet gjelder hver dag, men forutsetter minimum 10 "påmeldinger" de enkelte dagene. Vi oppfordrer flere til å benytte seg av dette tilbudet. Vår kjære kokk, Bjørn, serverer sunne kvalitetsmåltider med mye grønnsaker! Les mer på http://lynfotball.no/akademi/lyn-akademiet

Prisliste er:

Deltagelse uten transport:
1 dag: 786 kroner
2 dager: 1329 kroner
3 dager: 1691 kroner
4 dager: 2053 kroner

Transport kommer i tillegg til om du ønsker dette: Prisene er for hele perioden
1 dag: 197 kr
2 dager: 378 kr
3 dager 559 kr
4 dager 740 kr

Middag kommer i tillegg om du ønsker dette. Prisene er for hele perioden
Middag koster uansett 438 kr pr dag for hele perioden.