Vangseter sponser Lyn Fotball

Vi på Vangseter klinikken er stolte over å kunne sponse Lyn Fotballklubb. Lyn Fotballklubb er ikke bare en av Norges eldste fotballklubber med historie tilbake til 1896, men har også stolte meritter fra sin 120 årige historie: Lyn stilte halve Bronselaget i OL i 1936, men kan også skilte med 8 Norgesmesterskap og 2 Seriemesterskap. Nå om dagen sliter klubben litt mer med tanke på de store seirene. Men store seire kommer som resultat av de små seire. Lyn er en klubb med hjerte og sjel. Derfor vet Lyn gutter og jenter at store seirer venter der framme.

Vangseter klinikk driver med noe helt annet enn fotball. Vi behandler mennesker som har kommet skadelig avhengighet til alkohol og piller.

Det er belastende for den enkelte og familien rundt når noen får problemer med rus. I Lyn jobbes daglig med gode holdninger til rus og gode verdier i hos unge og gamle. Der har vi felles sak med Lyn. Idrettsglede og et sunt fellesskap er gode verktøy for å ikke få problemer med rus. Idrettsglede og ambisjoner om nye seire burde være rus nok. Det handler ikke bare om fotball; men om gode helse, godt fellesskap og hverdag uten rus.

Når noen likevel trenger hjelp vil Vangseter gjøre sitt beste. Vårt sesongmål også i år er at de som trenger vår hjelp skal ta livet tilbake. De fleste av dem som blir behandlet hos oss har hatt store seirer og suksess i egne liv, før livet ble vanskelig. Vi hjelper dem til å finne tilbake til en god helse, et godt fellesskap og en hverdag uten problemer med alkohol og piller.

Vi har noe til felles med Lyn fotball: Vi har også hjerte og sjel. Vi vet at store seirer venter der framme. Både i livet og i fotballen.

Vi på Vangseter følger med dere og tror på dere. Vi ønsker dere suksess og gode opplevelser i 2016 sesongen.