Erlend Markhus Sandøy - ny hovedtrener

Lyn Fotball er glad for å kunne presentere Erlend Markus Sandøy som ny hovedansvaret for Lyn Gutter 2002!

Erlend er allerede godt i gang med sin første uke, og kommer til å bli enda bedre kjent med spillere og foreldre i tiden som kommer. Erlend kommer fra trenerjobb i Heming der han har jobbet i flere år, og har også en aktiv karriere bak seg som spiller for ulike seniorlag.

Med i teamet blir også fjorårets trenerkvartett; Mikal Emil Aaserud, Stian Nygaard, Tresor Egholm og Mats Møller Dæhli. Førstnevnte i samme rolle som i fjor, Stian fortsetter som keepertrener, og de to sistnevnte i en uformell rolle rundt laget. Det betyr at vi bevarer kontinuiteten i teamet fra i fjor rundt laget, og blir ytterligere forsterket i en dyktig hovedtrener med hovedfokus på G02.1. 

Det siste er spesielt viktig i de situasjonene det krasjer mellom aktivitetene til A-laget og G02.1, der både Mikkis og Tresor som regel må prioritere A-laget foran G02 i året som kommer. Mats har reist tilbake til Tyskland for å lade opp til seriestart med Freiburg, og da er det godt å vite at laget har fått en trener som utelukkende har fokus på dette laget.

Mer informasjon om rollen til de ulike trenerne vil komme i nærmeste fremtid da Erlend planlegger både spillermøte og foreldremøte i løpet av januar. Vi får også nye hjemmesider i nær fremtid, og mer informasjon om sesongen kommer så snart disse står klar til uken. Vi har valgt å ikke bruke for mye tid på denne siden, da den snart skal skiftes ut.

I første omgang er det fint om alle lagrer telefonnummeret til Erlend: 90612777, samt epost: esandoy@gmail.com. 


Informasjon om sykdom, skader eller andre forfall meldes fra nå av til Erlend. Spørsmål av ulikt slag kan også tas direkte med Erlend på oppgitt kontaktinfo.

Da gjenstår bare å ønske Erlend, spillere og alle andre, masse lykke til med årets sesong!