OBOS Jubel - Mye å juble for på Kringsjå i dag

obos logo.png

Som en del av OBOS sitt samfunnsansvar satte de i mai av 40 millioner kroner som skulle gå til frivillige organisasjoner som har fått ekstra utfordringer etter koronautbruddet, som følge av avlyste planlagte arrangementer. Et OBOS-medlem søkte på vegne av Lyn Fotball, og i går kom gladnyheten om at klubben har fått 175 000,- av potten. Tusen takk OBOS!

-Vi setter svært pris på tildelingen fra OBOS jubel og hvordan de, via sitt samfunnsoppdrag, tildeler frivillige organisasjoner midler som som følge av de ekstra utfordringene vi (som alle andre) har hatt etter koronautbruddet. Vi har måtte avlyse mange arrangement i form av cuper og akademiet, noe som er vårt viktigste inntektsgrunnlag. Dette beløpet skal brukes til å gi et godt aktivitetstilbud til våre barn og ungdommer i klubben, sier styreleder Line Fiskerstrand Blekeli.

Som følge av nedstenging under korona lanserte regjeringen krisepakker til idrettslag. Denne krisepakken var ment som å dekke økonomiske tap som følge av bortfall av arrangement i mars og april. Lyn Fotball søkte på dette, og har fått 485 000,- til å dekke noe av tapte inntekter.

I tillegg har NFF vært på Kringsjå og godkjent KGB1 i dag, så banen er klar for seriespill.