Lyn med flest jenter på talentleir i Porsgrunn!

Lyn med flest på talentleir Porsgrunn

Den 03-07.August avholdes sommerens talentleir for jenter 14-16 i Porsgrunn. For J14 er det første opplevelse av Landslagsskolens talentleir og er fordelt i to jevne grupper. J15-spillerne har vært innom noen ganger nå, hvor det er tatt ut ett landslag og ett skyggelandslag. For J16 er det denne gang tatt med en utvidet tropp for å kunne se på flere aktuelle spillere til de kommende mesterskapene. Samlingen blir en veldig fin referanse for jentene, da de får møte andre gode spillere fra resten av Norge. Vi er dermed sikre på at det blir en veldig god opplevelse, samtidig som det gir gode referanser for de selv, samt at de kan komme tilbake og gi referansene til andre spillere som jobber knallhardt for å bli tatt ut en dag selv.

Til samlingen i Porsgrunn er Lyn med sine 8 uttatte spillere den klubben som har klart flest spillere med. Det er absolutt en fin indikasjon på at vi driver godt, men også en indikasjon på et godt samarbeid og gode relasjoner med andre klubber. Vi gratulerer så mye til følgende jenter:

Julie Aune Jorde, Cathinka Friis Tandberg, Josefine Birkelund og Maria Fink som er tatt ut på J16!

Kamilla Melgård, Leonie Hesla Riis og Ingeborg Stenvold er tatt ut på J15-samling.

Emilie Sofie Ludvigsen er tatt ut på J14.

Dette uttaket kommer som følge av strålende og god jobb over tid fra samtlige, og det er deres egen fortjeneste at de har fått muligheten, samtidig som de må fortsette det gode arbeidet for å holde seg der og utvikle seg videre. 

Vi vil også rette en stor gratulasjon til Årvoll, Korsvoll, Oppegård, Heming, Abildsø, Stabæk og Høvik hvor disse jentene har hatt sin utvikling tidligere. Noen i flere klubber. Det er alltid hyggelig å se at klubber i Oslo kan samarbeide for å legge best mulig tilrette for hvert individ, og det vitner om at det er mange gode utviklingsmiljøer i området. 

I tillegg til de overnevnte jentene ble i tillegg to gutter tatt med på G14-samlingen som foregår uken etter fra 08-12.August. Vi gratulerer så mye til:

William Osnes Ringen, Elias Steinskog og Herman Øen Paulsrud!

Vi håper dere alle får en kjempefin samling og masse godt utbytte!