Lyn Fotball inngår samarbeid med Egon Ullevål

Linberg blomster.jpeg

Camilla Linberg mottar blomster fra Damplass Blomster og gavekort fra Egon Ullevål i forbindelse med 100 seniorkamper for Lyn. Foto: Billybonkers

Lyn Fotball og Egon Ullevål har lenge hatt et samarbeid, men det siste året har denne ligget brakk. Nå er det igjen inngått et samarbeid hvor man styrker den lokale tilhørigheten og knytter seg nærmere de lokale bedriftene. Egon Ullevål er en restaurant med god beliggenhet for alle Lyn-folk og de ønsker å være deltagende lokalt.

Avtalen går kort og godt ut på at om du som Lyn-medlem spiser på Egon Ullevål og gir beskjed i kassen at du er Lyn-medlem så går 10% av det du betaler for til klubben. Slike avtaler er viktige inntektskilder for klubben, så vi håper at flest mulig ønsker å benytte seg av Egon Ullevål.

I forbindelse med at Trine Skjelstad Jensen og Runa Lillegård rundet 50 kamper, samt at Camilla Linberg rundet 100 kamper fikk disse også utdelt gavekort fra Egon Ullevål som gjør at de kan få seg et hyggelig måltid i flotte omgivelser ved nasjonalarenaen.

Benytt Egon Ullevål for ditt restaurantbesøk og ta vare på de lokale samarbeidspartnerne!