Bli med på våre Lyn Fotball sommercamper!

Lyn Fotball arrangerer "LYN Sommercamp" i første- og siste del av sommerferien; 24. – 27. juni, og 12. - 15. august på Kringsjå Kunstgress. Vi inviterer til fire dager fullpakket med fotballtreninger, glede og utfordringer! Det er også mulighet til å melde seg på fredag, da fra 09:00 til 13:30

På LYN Sommercamp ønsker vi å skape fotballglede, og samtidig legge til rette for utvikling av fotballferdigheter hos deltakerne. Med et utgangspunkt i fotball, så har vi lagt til rette for diverse aktiviteter gjennom uken hvor barna kan erfare fotball på andre måter enn bare gjennom å spille på kunstgress. Vi skal legge til rette for aktiviteter som sandfotball, skogfotball, (fotball-) skiskyting og barbeint triksing, der trenerne gjennom uken tar med seg sin gruppe på de ulike aktivitetene. I tillegg vil vi lage en aktivitetspark på gresset ved Kringsjå Kunstgressbane 1, der barna holde med forskjellige aktiviteter (de ansvarlige for gruppene skal alltid være med).

I tillegg vil vi gjennom de tre dagene ha ekstra fokus på 1. innsats, 2. positiv forsterkning, og 3. prøve og feile.

Praktisk informasjon:

-- Hovedtid (fotballcamp): kl. 09.00-14.45

-- Ekstra tilbud (gratis):

--- Kl.08.00 - 09.00: Mulighet for tidlig levering, tirsdag til fredag (klubbhuset)

--- Kl. 14.45 - 16.00: Mulighet for sen henting (hentes i nærheten eller i klubbhuset)

- Det er også mulig å melde seg på fredag. Da er fotballskolen fra kl. 09:00 til 13:30

- Sted: Kringsjå Kunstgress / Lyns Klubbhus

- Alderstrinn: J2012 - J2007 / G2012 - G2007

- Spillere fra andre klubber er også velkommen.

- Pris (inkl lunsj): 1 400 kr pr spiller

- Registrering av barna starter kl. 08.45 på mandag på Kringsjå Kunstgressbane 2.

-- Kan registreres tidligere hvis tidlig levering

- Barn som kan gå hjem selv kan gå kl. 14.45. Barn som registreres med at de ikke kan gå hjem selv samles på Kgb 2 eller klubbhuset for utsjekking

På fotballcampen er det mulighet for en tidligere levering og senere henting enn før. I tiden før og etter hovedtiden vil noen trenere passe på barna. Treningene vil foregå på Kringsjå Kunstgressbane 1, 2 og 3, samt ballbingene.