Ny Sportslig Leder for ungdom og voksne

jh%C3%B8.jpg

Jan Henrik Øydne er ansatt som ny Sportslig Leder for ungdom og voksne i Lyn Fotball.

Jan Henrik har en allsidig bakgrunn i fotballen med meritter både som trener, analytiker og leder. Han er utdannet ved NIH og har i de siste syv årene har han vært Sportslig Leder i Snarøya SK. Videre føyer han blant annet trenergjerning i Stabæk, lærer ved NTG, og analysesjef i NFF til merittlisten.

Daglig Leder Christian Aubert uttaler:
Administrasjonen og Styret har gjennom prosessen gjennomgått en stor mengde søkere og mener i utvelgelsen å ha truffet på et valg som passer godt inn i klubben. Jan Henrik var vårt førstevalg til stillingen, og vil være en synlig lederskikkelse, bidra godt i Lyn-kulturen og tilføre klubben nye ideer. Vi ser frem til at Jan Henrik trer inn i rollen i.l.a. september.

Selv sier Jan Henrik om jobben:
Jeg er veldig glad og stolt over å bli en del av Lyn, en stor klubb med mye historie, tradisjoner og ambisjoner. Det vil nok ta litt tid å sette seg inn i hele organisasjonen, men jeg har fått et godt inntrykk av klubben.  Det blir mye hard jobbing og videreføre/utvikle det som er bra i klubben, men også se på alle områder for mulig utvikling og effektivisering.  Jeg gleder meg til å treffe alle i Lyn-familien og ser frem til et godt samarbeid hvor vi alle jobber mot felles mål. 

Ta godt imot Jan Henrik,

Velkommen til Lyn!