Få billige billetter gjennom klubben til Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde 17. mars kl. 16:00 på Ullevaal Stadion

19_NFF_Mesterfinalen_Skjerm_UtenBillettInfo_1920x1080_Godkjent_Korrigert-2.jpg

Rosenborg vant både seriemesterskapet og cupen i 2018. Dermed er Molde motstander i Mesterfinalen, laget som endte på 2. plass i serien.

Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde spilles på Ullevaal Stadion søndag 17. mars klokka 16.00.

Dette er en unik mulighet til å se bra fotballkamp i Oslo. Billetten koster bare 50,- per. pers om dere melder dere på via denne linken: Vil dere gjøre dette sammen som lag og betale gjennom lagskassa, send en mail til Christian Aubert med info om antall billetter dere vil ha og hvilket lag det gjelder. Påmeldingsfristen er allerede mandag 4. mars, så vær kjapp med påmelding (dette gjelder både på bestilling via Superinvite og mail til Christian).