Julie Aune Jorde - Morgendagens helt 2019

Julie Aune Jorde. Foto: BillyBonkers

Julie Aune Jorde. Foto: BillyBonkers

Tv2 og Equinor – Morgendagens helter har denne høsten vært i en prosess hvor de skulle velge ut en vinner av Morgendagens helt 2019. Til slutt stod de igjen med tre kandidater: Thiril Erichsen fra Fjellhamar, Cathinka Tandberg fra Stabæk og Julie Aune Jorde fra Lyn.

Under gårsdagens FotballXtra-sending ble Julie annonsert som vinneren av Morgendagens helt 2019 av Solveig Gulbrandsen og Brede Hangeland.

Vi i Lyn er veldig stolte av Julie. Denne prisen kommer først og fremst på grunn av Julie sitt harde arbeid og dedikasjon over tid, hvor hun har lagt utallige timer med målrettet organisert trening og egentrening bak seg. Julie har beina godt plantet på jorda og vet det er mange timer med trening som står foran henne for at hun skal nå de målene hun har satt seg.

Vi vil også gratulere Abildsø IL hvor Julie trente og spilte fotball frem til året hun fylte 14. De har massevis av engasjerte trenere og er en klubb som legger godt til rette for spillerutvikling, noe Julie sin pris viser. Det er gjennom samarbeid mellom klubber man klarer å legge tilrette for hvert enkelt individ, noe Julie er et bevis på.

Gratulerer så mye, Julie. Vi ser frem til mange spennende år fremover.