Ny runde med LYN Akademiet! Påmeldig for perioden 20. august til 19. oktober

709516376.jpg

Etter sommeren er tid for en ny runde med LYN Akademi for alle spillere som gleder seg til å begynne og spille fotball igjen etter en lang sommerferie. Akademiet er åpen også for spillere som ikke spiller i LYN. På LYN Akademiet møter spillerne ansatte LYN-trenere som brenner for å hjelpe og veilede barn i fotball. Mer info om akademiet og innholdet finner der HER og HER. På LYN Akademiet kan barna meldes på fra 1 til 4 dager i uken, med ekstra tilbud om transport og middag fra mandag til torsdag. Påmeldingen til akademiet gjøres i Superinvite på denne linken her: Trykk Superinvite.

Litt ny informasjon: LYN ser nå på muligheten til å få til en spillerutvikler på LYN Akademiet. En ansatt spillerutvikler som følger opp spillere med treningsdagbok, og én til én både taktisk, teknisk, holdninger og mentalt/tankemessig. Hva en spillerutvikler eksakt vil innebære og når den vil være på plass er ikke klart ennå, men vi vil informere mer om dette når det nærmer seg.