KICK-OFF GUTTETURNERING 7.-8. april

DNB guttecup Dag 2 001.jpg

Lørdag braker det løs med turneringen KickOff Gutter på Kringsjå. Kampene spilles fra klokken 09.00 på lørdag og fra klokken 10.00 på søndag.

Kampoppsettet for turneringen finner du her.  

Baner

Til KickOff-turneringen skal kunstgressbane 1 og 2 brukes, hvor kunstgressbane 1 (KGB1) deles opp i 6 baner og kunstgressbane 2 (KGB2) deles opp i 4 baner. Banene våre ligger tett inntil klubbhuset på hver sin side. KGB 1 nytt underlag i toppklasse (FIFA 2).

Klubbhus/Kiosk

I klubbhusets administrasjonsdel skal sekreteriat og speaker holde til under turneringen. I kafeteriaen på klubbhuset og i Brustad Bua ute blir det solgt kioskvarer. Vi selger også grillmat. 

Parkering

Til helgen leier vi parkeringsplass hos Q- park. Parkeringsplassen ligger ved inngangen til området, nord for klubbhuset. Det koster 70 kroner dagen. Det kan betales med kontanter, bankkort eller via Vipps appen. Med Vipps kan du også kjøpe parkeringsbillett på forhånd for at køen skal bli kortere. Send da 70 kroner med melding for hvilken dag du skal stå, til mottaker “1896” eller “Lyn Fotball”. Ha klar kvitteringen for å vise frem til vaktene.

Oversiktskart

oversiktskart.jpg