SUPER LYN-HELG I VENTE!

Lynhelg_april (002).jpg

Førstkommende helg spiller klubbens to a-lag hjemmekamper på Kringsjå kunstgress.

Først ut er det vi i Lyn Damer som tar i mot Arna-Bjørnar til årets første hjemmekamp, lørdag klokken 15. Ikke bare er det årets første hjemmekamp, men det er også historiens første hjemmekamp i Toppserien for oss i Lyn. Derfor håper vi du vil komme å støtte oss og bli med på denne historiske kampen!

Under følger informasjon vedr. damelagets kamp:

Hvordan ta seg til kamp: T-BANE: Ta linje 5 Sognsvann til Kringsjå. Det tar 5 minutter å gå gjennom Kringsjå studentby.

BIL: Fra Ullevål Stadion, opp Sognsveien til Kringsjå. Ta av fra Sognsveien ned Olav M Troviks vei til dere ser Kringsjå Idrettsplass i bunnen av bakken. Se oversiktskart i bunnen av denne artikkelen.

Parkering: Q-park eier parkeringen som ligger ved inngangen til Kringsjå Idrettspark, nord for klubbhuset. P-automat står inne på parkeringsområdet. Husk å betale tilstrekkelig slik at dere unngår bøter.

Billetter: Billetter til damelagets hjemmekamper i Toppserien og NM koster 100 kr. Betalingsmetode er kontanter, betalingskort og VIPPS (#1896). Barn og ungdom under 16 år slipper inn gratis!

Det er også mulig å kjøpe sesongkort til damelagets hjemmekamper i Toppserien. Sesongkortet koster 700 kr og kan kjøpes her: https://www.explendo.no/lynfotball?productid=1080

Sesongkortene hentes ved billettbordene ved inngangen til anlegget.

Tribune: Det vil kun være mulig å se kampen fra tribuneområdet som ligger nordøst for klubbhuset.

Kiosk: Til damelagets hjemmekamper vil det være åpen kiosk både inne i kantinen i klubbhuset og ute ved Brustad Bua. Her vil det være et godt utvalg av både drikke og mat. Betalingsmetoder er kontanter, betalingskort og VIPPS.

Toaletter: Toaletter er lokalisert inne i klubbhuset ved den midterste inngangen. Her finnes fire toaletter, hvor av ett handicaptoalett.

Vi håper du tar turen begge dager og støtter våre to a-lag til seire.

Vel møtt til kamp!

Søndag er det guttas tur. Bislett stadion er fortsatt ikke klar for spill og kampen må derfor spilles på Kringsjå kunstgress. IK Junkeren fra Bodø er motstander og kampstart er 16.00 på søndag. Mer info om denne kampen finner du på herrelagets hjemmeside; www.lyn1896.no.