Dugnadshjelp på KGB1 - siste rest av snø skal bort!

Kringsjå snø1.jpg

Det har vært en lang vinter med enorme snømengder på Kringsjå. Dette har til tider ført til store utfordringer for gjennomføringer av både treninger og kamper. Historisk sett har det kanskje aldri vært slike snømengder på Kringsjå tidligere? Heldigvis har våren så smått fått vise seg fram de siste ukene, men vi har fortsatt en liten vei å gå før snø og is er borte fra banene våre.

Neste lørdag (28. april) spiller Damelaget sin første Toppseriekamp på KGB 1 og da er kravet at hele anlegget må være fritt for snø.

Søndag (22.april) vil det fra klokken 10.00 – 12.00 bli gjort en innsats for å fjerne siste rest av snø som ligger langs langsidene ved tribunene og innbytterbåsene. Jo flere som kan være med å bidra søndag, jo raskere og enklere blir denne jobben. Vi håper derfor at flere spillere og foreldre kan stille med spade og godt dugnadshumør. Her har man muligheten både til å få seg frisk luft og god trening en søndags formiddag!   

Bildene under er tatt i tåken fredags morgen.