Kjetil Rist slutter i LYN – starter i NFF

Kjetil Rist.png

LYN Fotballs daglige leder, Kjetil Rist, har valgt å slutte i klubben for å ta en jobb i Norges Fotballforbund (NFF). Kjetil kom til klubben sommeren 2011, og har siden 1. februar 2015 vært daglig leder.

- Jeg har hatt syv flotte år i LYN hvor jeg har lært utrulig mye på veien. Det har vært en spennende og innholdsrik reise fra trenervirket til rollen som daglig leder. Jeg har i min tid i klubben vært så heldig å få jobbe med spillere, engasjerte foreldre og ikke minst gode kollegaer. Det har gjennom årene blitt lagt igjen noen timer på klubbhuset, og jobben her har blitt mer som en livsstil.

- Jeg føler tiden nå er inne for å prøve noe nytt i et annet miljø. Syv år i samme klubbmiljø er lenge og jeg har godt av nye impulser og utfordringer for å utvikle meg videre som person. Det skjer mye flott i LYN og jeg er sikker på at klubben vil fortsette å ta steg.

- Jeg har blitt utrulig glad i klubben og setter pris på alle de menneskene som har vært en del av min tid her på Kringsjå. Selv om jeg nok aldri kommer til å tatovere LYN-logoen på kroppen så vil klubben alltid ha en spesiell plass hos meg.

Kjetil starter hos Norges Fotballforbund senest 1. juli og arbeidet med å finne hans erstatter i LYN Fotball starter rett over påske.