NY ARRANGEMENTS- OG MARKEDSANSVARLIG I LYN FOTBALL

trine mollan (3).jpg

LYN Fotball har ansatt Trine Mollan (32) i administrasjonen som arrangements- og markedsansvarlig.

Trine Mollan (32) har så smått startet i jobben, men inntrer for fullt i stillingen i juni 2018. Som arrangements- og markedsansvarlig vil hun blant annet ha ansvaret for organisering av LYN Fotballs turneringer og Toppseriekamper, samt å jobbe med markedsføring på sosiale medier og opp mot sponsorer. Trine har frem til nå jobbet som lærer hvor hun har undervist i media og kommunikasjon. Samtidig med lærerjobben har hun vært festivalsjef. Med en bakgrunn som håndballspiller på elitenivå kan hun ta med seg erfaringene fra det inn i arbeidet med fotball. 

Trine gleder seg til å ta fatt på arbeidet i administrasjonen til LYN:

-Klubben med spillere, ansatte og dugnadsarbeidere virker som en aktiv, glad og engasjert gjeng som jeg gleder seg til å bli kjent med!

Velkommen til LYN, Trine!