Damelaget på La Manga

La Manga mandag 19.feb:  Bursdagsbarnet Camilla Linberg (19) i midten flankert av Runa Lillegård og Joanna Bækkelund etter dagens morgenøkt.

La Manga mandag 19.feb:  Bursdagsbarnet Camilla Linberg (19) i midten flankert av Runa Lillegård og Joanna Bækkelund etter dagens morgenøkt.

LYNs Toppserielag er i ferd med å avslutte en ukes lang treningsleir på La Manga. Her har de fått forberedt seg godt til sesongstart med gode treningsøkter og en kamp mot divisjonskollegaen Grand Bodø. Kampen mot Grand Bodø endte 1-1 etter en scoring av klubbens nyervervelse Vilde Hasund.

En uke på treningsleir bidrar både godt til sportslig utvikling og samhold i gruppen, og laget skal være godt forberedt når sesongen braker løs med bortekamp mot Røa 24. mars. Noen dager senere kommer Vålerenga på besøk til Kringsjå, nærmere bestemt onsdag 28. mars. Med andre ord en uhyre spennende sesongstart for våre jenter!

Du kan nå kjøpe sesongkort til Damelagets Toppseriekamper ved å klikke her.