Ny sportslig leder på plass i Ungdomsfotballen

Dennis Simonsen _hjemmeside.jpg

I prosessen med å omstrukturere organisasjonen på Sport har vi nå landet siste brikke i puslespillet. LYN Fotball har valgt å organisere seg med tre sportslige ledere som skal ha ansvar for hver sine segmenter. Dette ser vi på som et nødvendig grep om man skal løfte kvaliteten på arbeidet i Senior- og Juniorfotballen, Ungdomfotball (13-16 år) og Barnefotballen (7-12 år).

Dennis Simonsen (39) vil fra uke 8 være ansatt som Sportslig leder i Ungdomsfotballen og vil ha det overordnende sportslige ansvaret for våre trenere og lag i alderen 13 – 16 år. Dennis er dansk og har sin idrettsutdannelse fra Københavns Universitet og DBU (UEFA A-lisens). Han har lang trenererfaring fra FC København, Qatar, og de siste to årene i Vålerenga. Dennis vil bruke de neste ukene på å bli kjent med sin nye klubb, kollegaer, trenere, lag og spillere. I tillegg til å være sportslig leder vil han også bekle en del av Toppspillerutviklerrollen rundt vårt Toppserielag sammen med Yngve Myhre.

Dennis var altså siste brikke i kabalen rundt den sportslige ledelse i LYN Fotball. Rolf-Magne Walstad dreier sitt hovedfokusområde fra ungdom, junior og senior til å ha ansvar for Senior- og Juniorlagene (damer og herrer) i LYN Fotball og LYN Toppfotball. Erik Bie, som starter rett etter påske, vil ha sportslig ansvar for Barnefotballen og LYN Akademiet. Her kan du lese mer om Eirik Bie.

Vi ønsker både Dennis og Eirik velkommen til klubben.