Rolf-Magne gir seg i Lyn til våren ....

rmw.jpg

Sportslig leder i Lyn 1896 og for senior fotball i Lyn fotball, Rolf-Magne Walstad har informert styrene om at han gir seg i Lyn våren 2019, tre sesonger etter han kom tilbake til Kringsjå.

Rolf-Magne sier til lynfotball.no:

«Det er ikke noe dramatikk i dette, men handler om at jeg har pendlet fra Heggedal i Asker - til forskjellige fotballjobber på NTG, i Lyn, Brann og Hønefoss siden januar 2001. I løpet av våren skal kona og de tre ungdommene våre omsider oppleve meg være litt mer tilstede der hjemme, verre er det ikke».

Fotball er framgang og motgang, oppturer og nedturer. Alt må man like eller i det minste tåle.

  • Triumf; damelagets opprykk og fornyede Toppserie kontrakt !

  • Nedtur; da opprykket glapp i kampene mot Frigg / Korsvoll høsten 2017.

  • Skuffelse 1; tingvedtaket mars 2016 omlegging av 3-divisjon.

  • Skuffelse 2; at vi ennå ikke er samlet som en fotballklubb....

 

Lyn for alltid; I kjellerstua hjemme henger det en Lyn drakt og et Lyn skjerf. De blir hengende og Bastions medlemskapet fornyes selvsagt - slik at jeg vil dra både på Bislett og Kringsjå på Lyn kamper også i 2019....

- Og skulle noen spørre om tips eller råd, er jeg aldri vond å spørre ... ⚡️⚡️⚡️ avslutter Rolf-Magne.

 

Styrelederne Tone Etholm og Petter Sætherbakken uttaler samstemt: «Rolf-Magne har bidratt ufortrødent til klubben gjennom hans person, profesjonalitet og kunnskap. Det er med vemod, men respekt vi takker av Rolf-Magne. Heldigvis er han med å sikre kontinuiteten i klubbene frem mot neste sesong og vi vet også at Rolf-Magne vil hjelpe til med den sportslige organiseringen for fremtiden.»