Nytt trenerteam på plass

Vebjørn Urdal, Rolf-Magne Walstad og Ole Johan Aas

Vebjørn Urdal, Rolf-Magne Walstad og Ole Johan Aas

Lyn Fotball har i dag inngått avtaler med et nytt trenerteam for Damelaget (LYN KVINNER SENIOR A) som i går sikret plassen i Toppserien 2019. Etter at Hovetrener Glenn Kleven har valgt å påta seg nye utfordringer i NFF Oslo har Lyn Fotball jobbet intenst med å få på plass trenerteamet for 2019 sesongen. Viktig for klubben har vært å bygge videre på det opparbeidede fundamentet, støtteapparatet, med bl.a. Kim, Ingvar, Nils-Martin og Ole som er med videre. Dennis Simonsen fortsetter i Lyn Fotball som bl.a. Sportslig Leder Ungdom, og Yngve Myhre skal, som mange vet flytte, men følger laget videre en god stund fremover.

Ole Johan Aas

Ole Johan Aas er ansatt som ny hovedtrener for Damelaget i Lyn. Ole Johan er født og oppvokst på en gård i Eidsberg  i Indre Østfold. Fotball har vært hans store lidenskap gjennom hele livet. Ole Johan har bl.a. en Master i SportManaagement fra NIH, har jobbet som sonetrener i både Oslo og Østfold fotballkrets, daglig leder og hovedtrener i Mysen og kommer fra seks sesonger som hovedtrener i 2. og 3. divisjon med Ullern.

Vebjørn Brauten Urdal

Vebjørn er ansatt som Toppspillerutvikler for Damelaget i Lyn. Vebjørn er født i Oslo, men vokste opp i Trøndelag. Utdanningen har han tatt på NIH, med master i idrettspsykologi, coaching og trening, og årsenhet i pedagogikk. Tidligere har Vebjørn jobbet med alt fra seniorlaget til G13 i Skeid, samt klubber som Trygg Lade, Strindheim og Lyn. I det siste året har han jobbet som trener for rekruttlaget til fremadstormende Ranheim.

Både Ole Johan og Vebjørn gleder seg til å ta fatt på den nye jobben sammen med støtteappart og spillere, og møtte de samlet på Kringsjå ikveld. De ser frem til å jobbe med en så ung og spennnende spillergruppe. Tiden fremover vil bli brukt til å bli kjent med klubb, restrerende deler av teamet rundt laget og ikke minst spillerne.

«Det er lagt ned, kall det et solid stykke arbeid av Glenn og co over mange år. Nå er det opp til oss nye sammen med de gjenværende i teamet og spillerne, å ta neste steg» sier de to gutta samstemt.

«Vi ønsker å være offensive i alle deler av spillet både på og utenfor banen. Begge tror på det å bli bedre hver dag, utvikle seg sammen og med det bryte barrierer. Og ikke minst jobbe hardt og mye»; sier Ole Johan og Vebjørn til lynfotball.no.

 

Hjertlig velkommen til klubben!