Påmelding til ny runde Lyn Akademiet

Lyn Akademiet.jpg

Det er nå mulig å melde seg på ny runde på Lyn Akademiet for perioden 15. januar - 23. mars.

Påmeldingslink - trykk her.

Lyn Akademiet er et treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen født 2006-2010. På Lyn Akademiet jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

Vi stiller krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball blant våre deltakere. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi ber derfor foreldre om å vurdere barnas grunnleggende fotballinteresse og motivasjon nøye før eventuell påmelding. Hvis grunnleggende motivasjon ikke er på plass, kan det hende vi anbefaler foreldre å melde barnet på ved en senere periode, da motivasjonen kanskje er på plass i større grad.

Det differensieres på akademiet ut i fra spillernes modning, interesse og ferdigheter. De som melder på akademiet må være inneforstått med at denne praksisen gjennomføres. Dette betyr i praksis at i enkelt tilfeller vil noen spillere spille med alderstrinnet over, og ved store grupper vil det differensieres ut i fra kriteriene ovenfor.

Påmelding til keepertrening på Lyn Akademiet gjøres også her. I selve registreringsskjemaet (hvor man skriver inn spillerens navn osv.) tikker man av for hvilke dager man skal ha keepertrening.

Øktene starter kl. 14.45 og avsluttes kl. 16.00. Lyn Akademiet følger skolekalenderen og arrangeres ikke dagene det er skolefri. Vi trener på kunstgressbane 1, 2 og 3 på Kringsjå ved Lyns klubbhus.

Vi tilbyr middagservering (mandag til torsdag) etter Lyn Akademiet for de som ønsker det. Middag serveres mellom kl. 16.00 - 16.45. Middagstilbudet gjelder som skrevet mandag til torsdag, men forutsetter minimum 10 "påmeldinger" de enkelte dagene. Vi oppfordrer flere til å benytte seg av dette tilbudet. Vår kjære kokk, Bjørn, serverer sunne kvalitetsmåltider med mye grønnsaker!

Husk å ta med drikkeflaske til øktene og kle seg etter værforholdene.

Påmeldingslink - klikk her.