German og Yngve klare for 2018

Yngve_German.jpg

To personer som vil bli viktig for den fysiske oppfølgingen av Lyn Fotballs spillere har signert avtale for 2018.

German Correa har allerede vært i Lyn Fotball en god periode og fortsetter også i 2018. Oksen fra Argentina skal ha ansvar for fysiske økter med våre lag i ungdomsavdelingen. Han vil også være behjelpelig med alternativ trening og opplegg for de spillerne som går skadet. I tillegg til dette vil vi også se German daglig på vårt Lyn Akademiet hvor han er en del av trenerkorpset.

Yngve Myhre var en del av Damelagets trenerteam i 2017 og han vil i 2018 ha en utvidet rolle rundt laget som skal spille i Toppserien. Yngve vil blant annet være lagets fysioterapeut og ha ansvar for den fysiske treningen. I tillegg til dette vil han ha et ansvar for spillernes totalbelastning inn mot blant annet skole og landslag.  

Lyn Fotball er glade for å ha med seg German og Yngve også i 2018.