Lyn akademiet i gang for fullt….

I denne perioden er det allerede mer enn 320 barn påmeldt 1 eller flere dager, og aktiviteten er i full gang. Ettersom det har kommet inn over 100 påmeldinger iløpet av uken, har det vært blitt en liten innkjøringstid for akademiet. Det er fortsatt mulig å melde seg på, men vi har bedre kontroll for neste uke.

IMG_0311.JPG

Hannes Persson (bildet) har overtatt, stafettpinnen som Ansvarlig for LYN-akademiet, mens Klaus Pettersen er over i instruktørrollen.

«Posisjonsbyttet» er spennende og gir kontinuitet og fornyelse på en gang – og sammen med ett 15-talls nye men flest kjente instruktører, tror vi at LYN-akademiet går en god høst i møte», sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad.

«Påmeldingene kommer fortsatt inn fra gutter og jenter født 2009 til og med 2005.
2005 kullet går over i Ungdomsfotball fra og med uke 43 og da åpner vi for påmelding for 2010-kullet. (Dersom det viser seg at vi har kapasitet før høstferien, vil det bli åpnet en dag per uke for også 2010-kullet).

Denne perioden har vi nok med å ta godt imot alle de nye fra 2009 og 2008», forteller Hannes..

Noen skolers timeplaner endres ennå, men i løpet avuke 35 regner vi med å ha "satt" alle akademi-gruppene slik vi vil ha det», sier fungerende daglig leder i Lyn Fotball Stian Nygaard 

Hannes kan kontaktes på: akademiet@lynfotball.no