Brødboksen - en viktig lagspiller under DNB Fotball Camp

«Uten mat og drikke duger helten ikke» er et kjent norsk ordtak for de fleste av oss og dette blir spesielt aktuelt for alle barna som deltar på denne ukas DNB Fotball Camp på Kringsjå. Riktig kosthold er en viktig faktor for å prestere på høyt nivå og i den forbindelse har vi vært så heldige å ha med oss Brødboksen som en betydningsfull lagspiller under sommerens fotballskoler. Brødboksen har sponset Lyn Fotball med fersk brødmat, godt pålegg og nypresset juice. Dette betyr at spillerne har spist gode lunsjer og fått riktig påfyll av energi for å kunne fullføre lange fotballskoledager.

Vi takker Brødboksen for hundrevis av brød, kilovis av pålegg og litervis av juice og ser fram til et videre godt samarbeid med dem.

For de som er nysgjerrige på hva Brødboksen har å tilby kan besøke deres hjemmeside: www.brodboksen.no

Torsdag var siste dag for sommerens to DNB Fotball Camper. Tilsammen 470 spillere  har vært med i juni og august og man kan trygt si at det har vært noen fine uker både for spillere og trenere. Neste mulighet for å være med på fotballskole i regi av Lyn Fotball vil være første del av høstferien i uke 40. Mer informasjon rundt denne fotballskolen og påmelding er rett rundt hjørnet.

Nå ønsker vi alle barn lykke til med skolestarten kommende uke. Vi håper å se igjen mange av de samme spillerne på Lyn Akademiet som har sin oppstart mandag. Påmeldingslink til Lyn Akademiet finner dere her.