Snart braker Norway Cup løs – også på Kringsjå!

Like sikkert som 17. mai ender på samme dato hvert år så arrangeres verdens største fotballturnering første uken av august. Lyn har som tradisjon å delta med mange lag i Norway Cup og som oftest biter klubben godt fra seg. Lyn har lange tradisjoner med finalespill og spesielt på jentesiden har vi markert oss sterkt. I år deltar klubben med nesten 30 lag i turneringen og vi krysser fingrene for at Lyn framstår som en positiv klubb også i år.

Noe som er annerledes fra tidligere år er at Lyn under årets turnering er medarrangør. Det betyr at vårt flotte anlegg på Kringsjå skal benyttes til kamper fra morgen til kveld søndag til torsdag. Vi får besøk av klubber fra fjern og nær, og vi har en gylden mulighet til å vise fram både vårt flotte anlegg og medlemmer som stiller opp frivillig på dugnad under turneringsuken. Godt over 100 frivillige stiller på dugnad - noe som er smått imponerende.

Flere av Lyns lag skal spille noen av kampene sine på «hjemmebane» og vi oppfordrer alle som er glade i Lyn om å ta turen opp til Kringsjå for å se disse lagene i aksjon. Ellers vil våre lage spille på Furuset, Abildsø, Skeidbanen, Valle og Ekeberg.

For fullstendig kampoppsett klikk her. Ellers er også Norway Cup-appen et nyttig verktøy for å kunne følge med på turneringen.

HEIA LYN!