Damelaget opp på 2. plass

1 Divisjon: Lyn - Fløya 3-0 (2-0).

Hjemmekamp mot Fløya fra Tromsø, ett lag som vi alltid sliter med i Tromsø, men som vi normalt sett pleier å ha kontroll på hjemme. Bortelaget kom med selvtillit etter to strake seiere. Eneste mandagskamp, og i og med at de andre topplagene også vant, var kun tre poeng godt nok på Kringsjå.

Etter en litt jevn åpning, så er det Lyn som skaper sjanser. Vi er gode på kantene, og vi får 1-0 etter 12 minutter, når Tiril Haga drar seg forbi på kanten, keeper klarerer men rett i Linn Huseby som skårer. Vi fortsetter å skape sjanser, Noor Eckhoff har en suser som keeper såvidt får slått til corner.

Ikke lenge etter blir det kampens flotteste angrep, vi spiller oss fint igjennom midtbanen, ballen ut på kant hvor June Østensen kommer på løp, og innlegget setter Jenny Røsholm Olsen i mål.

Resten av omgangen slipper vi Fløya mer inn i kampen, de står høyt uten at vi er gode nok til å benytte bakrommet, men vi slipper ikke til noe bakover, og 2-0 til pause.

Andre omgang forventer vi et bortelag som vil ha en tidlig redusering, men det motsatte skjer når Tiril Haga stjeler ballen og skårer sikkert alene med keeper.

Derifra og ut er det litt transport, vi lar Fløya ha endel ball, men sjansene er det Lyn som skaper, både Jenny Røsholm Olsen, Emilia Ruud og Linn Huseby er nære på.

Det blir ikke flere mål, bra at vi skårer litt mere mål enn vi pleier, våre offensive spillere skal ha skryt for det, fortsatt gledelig at vi holder nullen bakover, det er fjerde kampen på rad, og noe vi håper å fortsette med, når vi møter ØHIL borte lørdag, et ØHIL som ligger på 3 plass. Lyn rykker i dag opp til 2 plass, fortsatt to poeng etter Byåsen.

Vi takker Fløya for kampen, og dagens gode dommertrio.