LYN lager fotballfest

På lørdag 3. juni skal det arrangeres NM i Straffespark for aller første gang i Norge, og dette kommer til å bli et arrangement og en fotballfest utover det vanlige.

Det starter med gruppespill klokken 12.00 og finalen spilles klokken 17.00
64 lag, 320 spillere sparke minst 1.280 straffespark på 5 timer

Mye moro for publikum
Utover de spennende straffe-duellene blir det også aktiviteter for publikum. Hva med å teste skuddfoten med hastighetskyting? Det vil også være presisjonsskyting og triksekonkurranse.

Våre samarbeidspartnere vil også være med å gjøre dette til en festdag, og det vil være konkurranser, giveaways og aktiviteter for både store og små.

Kjente profiler
Det er en rekke kjente profiler som stiller, og blant de mest kjente er Egil Drillo Olsen, som er lagleder for TV 2 Sportens lag som skal være med.

Verdens beste
Den verdenskjente fotballtrikseren Tobias Becs kommer og skal ha ettrikseshow og vise frem hvorfor han er både Norgesmester, Europamester, Verdensmester og verdensrekordholder.

Direktesending på TV
Interessen rundt NM i Straffe er stor, og TV 2 vil sende hele arrangementet direkte på TV 2 Sportskanalen.

Afterparty på hard Rock Cafe
Klokken 19.00 samles vi til en sosial og hyggelig avslutning på Hard Rock Cafe. Her blir det Quiz som arrangeres av Kahoot, litt å drikke på og mat samt Champions League Finale på alle skjermer utover kvelden.

Vis at dy bryr deg
Vi håper at så mange som mulig stiller opp - ta med barna, venner og kjente og møt opp på Kringsjå for å lage feststemning. Det er tross alt LYN som arrangerer det aller første NM i Straffespark, noe vi håper å kunne gjøre i mange år fremover.

La oss vise hele Norge at vi kan lage fest og moro – møt opp på Kringsjå klokken 12.00 på lørdag.