Ass. trener for A-landslaget Per Joar Hansen besøker barnefotballkveld

Per Joar kommer for å snakke om utfordringer og erfaringer i barnefotballen. «Perry» har besøkt en rekke klubber og ett forbund (Island) i Europa på oppdrag for Norsk Toppfotballsenter og har gjort seg mange tanker og erfaringer om blant annet barnefotballen her til lands.

I tillegg vil vår egen sportslig leder Rolf-Magne Walstad, som for tiden er på oppløpssiden i ferdigstillingen av ny sportsplan, være til stede. Han vil fortelle kort om denne prosessen og hvilke følger det kan få for klubbens barnefotball.

Barnefotballkvelden starter klokken 19.00 i Allrommet på klubbhuset onsdag 10. mai.

Meld dere på i følgende skjema: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Buk_UWPk98kLRrc8rul7W3tRKoogS9eXfnqb4J56YqY/edit#gid=0