Sterk seier av Damelaget!

Etter to kamper hvor vi burde ha skaffet oss 6 poeng, og ikke ett, var det egentlig en ting det dreide seg om mot serieleder Byåsen lørdag; 3 poeng!

Jentene ville også vise seg fra en bedre side, og det var en glød som vi har savnet tidligere i sesongen, jentene ville vinne. Det er lettere sagt enn gjort mot Byåsen, laget fra Trondheim startet best, før Lyn tok over siste del av omgangen. Vi hadde en stor sjanse med Jenny Røsholm Olsen, det var en redning på streken etter corner, men det stod 0-0 til pause. At det var 7-0 i cornere fordel Lyn, sier vel sitt om hvem som var mest på ferde foran motstanders mål.

Andre omgang blir litt som den første, jevn med et lite overtak Lyn. Frode, Byåsens hyggelige trener, hadde innprentet Byåsenjentene at det er en Lynspiller som ikke skal få skyte upresset, og det er Maren Thoresen. Når man da glemmer det et lite sekund, blir det 1-0 når nevnte Thoresen får tid, og skuddet er Byåsens meget gode keeper sjanseløs på.

Derifra og ut forsøker Byåsen å heve spillet men klarer egentlig ikke å skape noen særlige sjanser, Lyn er egentlig nærmere 2-0 når Linn Huseby sender Byåsenkeeperen i full strekk, den så vel mange inne. Det ropes på straffe når June kanskje er borte i hånda, men noe tilsvarende situasjon i første omgang andre veien, ble det heller ikke blåst på.

Vi rir av det Byåsen måtte komme med, og vinner fortjent 1-0, og tre særdeles viktige poeng. Med Urædd seier, er vi en av tre lag som er på toppen av tabellen med 10 poeng.

Mange som fortjener skryt i dag, forsvaret er dønn solid, June Østensen, Sofie Tunes, Camilla Huseby, og kaptein Benny, for en innsats.Byåsen har skåret fire mål i tre av fire kamper i våres, å sende de tilbake til Trondheim uten å ha skåret, er sjelden vare.

Guro Bergsvand er tilbake på sommerferie, og bidrar med engasjement, moral og duellstyrke, og er viktig i dag. Forøvrig skal hele laget ha skryt.

Takk til Byåsen, dagens dommertrio, for det som ble en fin dag for oss i Lyn.