Bli med på årets DNB Sommercup! Se video her

Lyn Fotball ønsker også i år å invitere guttelag i barnefotballen DNB Cup på Kringsjå. Vi har en bred erfaring med å arrangere barnefotballturneringer, og ser fram til å ta i mot interesserte lag til en spennende turnering på Kringsjå i juni. Lyn Fotball har tre kunstgressbaner som ligger tett inntil det nye klubbhuset med blant annet kafeteria og garderober. Vi kan også skilte med korte mellomrom mellom kampene, og lengre kamper med pause. Vi gleder oss til å ta dere imot og håper på fint vær og at det blir årets fotballfest!

Tidligere års sommerturneringer har vært en stor suksess og hvert år har vi hatt 200 påmeldte lag fordelt på 6 klasser. Kunstgresset på Kringsjå ligger flott plassert tett inntil markagrensa og har Sognsvann med grille- og bademuligheter bare noen få hundre meter unna. Forholdene passer ypperlig til lagsavslutning!

I vårt flotte klubbhus kan man kjøpe forfriskninger og slappe av mellom slagene.
Lyn og DNB garanterer mye god aktivitet og moro, lengre kamper og nivådeling i årsklassene. Velkommen til Kringsjå!

Velkommen til "Nye Kringsjå"!
LYN har fått rehabilitert hovedbanen med ekstrainvisteringer i kunstgress (FIFA PRO 2 star). Klubben har også fått opp over 550 seter på tribunen som hører til. LYN har også fått en helt ny 11-er bane av samme kvalitet (FIFA PRO 2 star).

Vi garanterer:

- Ingen forsinkelser (kampene startes og stoppes over høyttaler)
- 2 omganger i alle kampene (2 x 13 minutt for 5er/ 2 x 17 minutt for 7er fotball)
- Umiddelbar nærhet til flott klubbhus med alle fasiliteter for alle banene.
- Kort pause mellom kampene
- Alle lag får 3 kamper^

Turneringen tilbyr følgende klasser:
Disse spiller kamper lørdag 10. juni:
G12 (2005) – 7’er
G11 (2006) – 7’er
G10 (2007) – 5’er

Disse årgangene spiller kamper søndag 11. juni:
G09 (2008) – 5’er
G08 (2009) – 5’er
G07 (2010) – 5’er

Turneringen er nivådelt. Har laget det siste året vunnet nesten alle kampene eller vunnet oftere enn tapt så passer nivå 1 best. Dersom det siste årets resultater har endt i flest tap, passer nivå 2 mest sannsynlig best for laget.

PÅMELDINGSINFORMASJON
Påmeldingsfrist: 28. mai
Kontaktpersoner: Stian Staveland Nygaard
Deltakeravgift: 1200,- kroner per lag