Poengliga A-lag Damer

Med nesten-opprykk i fjor, et av de yngste lagene i serien og en enorm stå-på vilje, satser LYN A-lag Damer på opprykk i 2017. Med det følger selvsagt en satsning som koster penger. Lyn har flere gode støttespillere med hjerte i laget og klubben. Satsningen krever likevel mer midler, og laget er helt avhengig av flere inntektsstrømmer for å vinne frem i årene som kommer.

Vi har derfor lansert Poengliga for A-lag Damer. Ved å delta i poengligaen støtter du laget med 30 kroner per poeng de tar gjennom sesongen 2017. Dette håper vi vil skape engasjement både hos supportere og spillere. Jo bedre laget spiller, jo mer inntekter får vi! Dette blir morro!

Resultattipping
Når du er med på Poengligaen, er du også med i Resultattipping. Dette er en morsom konkurranse der du før hver kamp tipper på resultatet og får poeng etter følgende system - Rett resultat gir 3 poeng, rett vinner 1 poeng. Tabellen vil bli publisert etter hver runde i Lyn Fotballs kanaler.

Vinnerne av resultattippingen får:

1.Premie
Tur, opphold og billetter til Premier Ligue kamp med Glenn Kleven

2. Premie
Billetter Cupfinalen 2017 (2stk)

3. Premie
Gavekort Kr 500,- GMAX Storo

 

Deltakelse i poengligaen er ”super enkelt” – Alt du trenger å gjøre er å klikke her og registrere deg

 

Påmelding
For å melde deg på Poengliga må du gå til Lynfotball.no og klikke på lenken som ligger på forsiden eller gå til www.scoringsklubb.no. Fyll deretter ut registreringsskjema.

Når du er registrert vil du få en SMS som inneholder passord for å logge inn på din konto. Du bruker ditt mobilnummer som "brukernavn".

Betaling
Du legger inn betalingskortet ditt når du registrer deg. I starten av hver måned vil du automatisk bli belastet med riktig sum. 

Hvis man melder seg på Poengliga midt i sesongen, vil man ved start av påfølgende måned bli trukket for alle poeng som allerede er tatt i sesongen.

Avmelding
Du kan til enhver tid avslutte ditt engasjement, men du vil likevel bli trukket for alle poeng laget tar ut sesongen. For å melde deg av må du logge inn på www.scoringsklubb.no og avslutte ditt engasjement. For å logge seg inn trenger mobilnummeret ditt og passordet du mottok på SMS ved påmelding.

Du kan også bruke "Glemt passord" funksjonen for å lage et nytt passord.

Når du er logget inn går du til "Mine medlemskap" og velger laget du støtter for deretter å trykke "Avslutt medlemskap".