Baneutfordringer på Kringsjå

Etter vinteren kribler det nå for alvor i mange korte og en del litt lengre fotballbein på Kringsjå. 

Treningskamper blir i disse dager erstattet med seriekamper og cupkamper på Kringsjå.

Men det som en del trenere og lagledere drar seg i håret over (de som har) nå er at den flunkende nye KGB3, som ligger irrgrønn nedenfor Kringsjå skole, fortsatt ikke er i bruk. Etter flere utsettelser i fjor høst er det derfor utrolig trist at nye utsettelser nå i vår fører til at man må flytte planlagte kamper og treninger «opp» til KGB1 og KGB2. Følgen er som en del har merket at treninger er kansellert denne uka, og det er dessverre grunn til å frykte at det skjer også uka etter påske. Takk for tålmodighet. Oppdatering kommer.

Mens noen lag (som G16.1 som har unnagjort 4 seriekamper allerede) er godt i gang med seriespill, står mange lag ennå i startgropa. Uka etter påske smeller «alle» i gang. På tampen av samme uke er det også klart for den tredje cupen på Kringsjå i 2017. Jeg må få lov til å berømme Lyn-foreldrenes innsats under sist helgs «Kick-Off Cup». og ser fram til det samme yrende livet på banene under Avsparkturneringen for jenter 22.-23. april. Slike turneringer setter oss som klubb positivt på kartet, og vi som jobber på klubbhuset er svært fornøyd med foreldresamarbeid og innsats.

I april og mai vil Lyn i tillegg til flere cuper invitere til flere samlinger der vi håper på godt oppmøte og engasjement blant foreldrene. 19. april er det egen barnefotball-kveld på Kringsjå. I starten av mai vil styret og ledelsen i Lyn Fotball invitere til «ÅPEN KVELD» der klubbens planer og plandokumenter vil bli presentert og klubbens medlemmer får komme med innspill til diskusjon.

3 x LYN

RM