Junior 3: Registrering og spillermøte

lyn klubbhus.jpg

Vi ønsker å kartlegge antall spillere født i 1999, 2000 og 2001 som har lyst til å spille fotball på Junior 3 kommende sesong (3. divisjon). Det legges til grunn at spillerne er på trening 1-2 økter per uke - og samtidig deltar på seriekamper. Denne påmeldingen vil legge grunnlaget for klubbens påmelding til seriespill i 2018. Viser det seg at grunnlaget og interessen er stor vil klubben vurdere å melde på ett ekstra lag for junior (f.eks 11er/7er).

Frist for registrering - fredag 5. desember.

Klikk her for registrering.

VIKTIG: ONSDAG 29. NOVEMBER KL 20.15 VIL DET VÆRE SPILLERMØTE INNE PÅ KLUBBHUSET MED SPORTSLIG LEDER OG TRENER FOR LAGET. ALLE SOM HAR LYST TIL Å SPILLE FOTBALL FOR JUNIOR 3 I 2018 OPPFORDRES TIL Å MØTE.

BÅDE NYE OG GAMLE SPILLERE ER VELKOMMEN. ETTER MØTET VIL DET VÆRE TRENINGSØKT FRA KL. 21.00. 

Når det gjelder Junior 2 er det kvalifisering om 20 plasser med 3-4 treninger pr. uke og spill i 2. divisjon. For spørsmål rundt spill for Junior 2 send mail til: christian.alexander.lund@gmail.com