Spennende kamper på Kringsjå kommende helg

Kommende helg skal våre a-lag på både herre- og damesiden i aksjon på nye Kringsjå kunstgress.

Lørdag kl 16.00 spiller herrelaget mot Rilindja. Et arrangement på Bislett stadion gjør sitt til at kampen er flyttet til litt lenger nord i Oslo. A-laget leder sin 3. divisjonsavdeling med hele 10 poeng på neste lag. Rilindja på sin side ligger midt på tabellen og kjemper om å komme blant de fire beste som vil føre til at de får en plass i neste års nye 3. divisjon. I vårens kamp mellom lagene vant Lyn 2-1 etter et overtidsmål fra Erik Botheim. Blir det like tett og tøft i lørdagens kamp?

Søndag kl 17.00 er det det duket for toppkamp i 1. divisjon når Grand Bodø kommer på besøk for å møte Lyns damelag. Før søndagens kamp leder Grand Bodø med fattige ett poeng på Lyn og laget som går seirende ut av helgas batalje vil sitte i førersetet før sesongens siste kamper. Dette blir en morsom og spennende kamp så det er bare å møte opp når Lyns unge og tekniske spillere skal bryne seg på et godt og hardtspillende Grand Bodø-lag.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Kringsjå både lørdag og søndag. En skikkelig super-helg for Lyns seniorlag! Alle Lyns barne- og ungdomsspillere slipper selvfølgelig gratis inn.

3 x LYN!!!