Trinntrening for Tåsen G2007

Lørdag 10.09.16 samlet gutter og foreldretrenere fra 2007-kullet seg på Kringsjå for felles trinntrening. Over 30 spillere og mange engasjerte trenere gjorde denne samlingen til en stor suksess, som gjentas allerede neste helg.

Det er mange fordeler ved å samle hele trinn til større treningsgrupper på kunstgresset på Kringsjå. Blant annet blir spillerne bedre kjent på tvers av klasser, foreldretrenerne deler sine erfaringer og kompetanse, og det blir enklere å lykkes med god differensiering som gir både mestring og utfordring for flere.

Vi oppfordrer flere kull i barnefotballen til å følge Tåsen-guttas eksempel og samle seg til felles trinntreninger på Kringsjå i helgene.

Initiativtaker denne gangen var Jan Espen Berntsen fra G07.7. Bildene ble tatt av Anne Wangberg. Takk til dere begge!

(obs: Trykk på bildet for å se flere)