Viktig Informasjon vedrørende DNB Camp- fotballskolen

Kjære foreldre/foresatte.


Årets fotballskole nærmer seg med stormskritt. Påmeldingen har vært jevn og god siden påmeldingen åpnet. Det er per nå 166 påmeldte til fotballskolen siste uken i juni. Det er utrolig bra med tanke på at påmeldingsfristen ikke er før om 2 uker.
Dette året er vi i en litt spesiell situasjon da KGB 1 skal rehabiliteres og stenges for aktivitet fra 13. juni. Arbeidet vil vare i omkring 8 uker og får dermed noen konsekvenser for gjennomføringen av fotballskolen i juni. Dette løser vi på følgende måte:


- Lyn har leid Bjølsen gresset, hvor de yngste kullene vil være gjennom hele uken
- De eldste kullene vil gjennomføre DNB Camp på Kringsjå
- Vi har sett oss nødt til å sette ett tak på 200 deltakere ved den første fotballskolen. De som melder seg på etter dette vil bli satt på venteliste, og får da mail om dette. Vi har fortsatt god kapasitet ved DNB Camp i august.

Vi har forståelse for at denne endringen kan spape utfordringer for enkelte , men vi har ikke noen annen løsning når rammene er som de er. Vi har fokus på å skape best mulig produkt for de som er med, og vi har ett ansvar for å sikre kvaliteten på fotballskolen.

Altså, dersom dine barn ønsker å være med på fotballskolen 27.-30. juni må påmelding skje snarest. De yngste vil være på Bjølsen gressfeltet, mens de eldste vil være på Kringsjå KGB 2.