Lyn og Metro Trafikkskole Ullevål inngår samarbeid

Lyn Fotball og Metro Trafikkskole Ullevål har inngått en samarbeidsavtale som i første omgang gjelder for ett år. Intensjonen med avtalen er å kunne tilby Lyns medlemmer gunstige priser på trafikale grunnkurs og kjøreopplæring sammen med en lokal aktør. Lyn Fotball erfarer at mange spillere har travle hverdager med både skole og treninger, og klubben ønsker derfor å være behjelpelig med å legge bedre til rette for at spillere skal kunne ta et steg inn i de voksnes verden ved å ta førerkortet.

Leder ved Metro Trafikkskole Ullevål, André Gillesen, er også glad for samarbeidet: - Det er flere grunner til at vi ønsker et samarbeid med Lyn. Som nyetablert skole på Ullevål er det å inngå samarbeidsavtale med et lokalt idrettslag viktig for å få fotfeste i et nytt område. Videre er det å holde trafikale grunnkurs for en etablert gruppe, på elevenes hjemmebane, ofte en morsom opplevelse. Til slutt er det viktig å nevne at idrettsfolk er en takknemlig elevmasse å arbeide med. Elever som er vant til å spille på lag tar gjerne med seg samspillet og spilleforståelsen ut i trafikken, og har lettere for å bli gode trafikanter. Vi håper samarbeidet kommer til å bli langvarig og lover å gi alt for at dere skal bli fornøyde med oss på Metro Ullevål!

I starten av juni vil Lyn og Metro gjennomføre første trafikale grunnkurs. Dette er et kurs alle må ta for å kunne ta kjøretimer eller for å øvelseskjøre med sine foreldre. Når trafikalt grunnkurs er fullført, får du et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre. Vi vil komme nærmere tilbake med informasjon om kurset, men om noen allerede er interesserte i å ta kurset så send mail til rist@lynfotball.no. For å ta kurset må eleven være fylt 15 år.

For mer informasjon vedrørende priser og pakkene som tilbys av Metro Trafikkskole Ullevål, trykk her.

Metro Trafikkskole Ullevåls hjemmeside: http://www.metrokalbakken.no/