Turneringsinformasjon og kampoppsett G2003 Høstturnering

Turneringen nærmer seg med stormskritt, og vi er klare til å ta imot 16 lag til turnering på Kringsjå. Til denne turneringen vil vi benytte de 2 kunstgressbanene våre, som ligger på hver sin side av det flotte klubbhuset vårt. Her finner du 2 stk. garderober, toaletter, kiosk og sekreteriat. Vi har leid parkeringsplassen fra Q- park, og vil ha parkeringsvakter ute på plassen som kan vise vei til ledig plass mot betaling. Det koster 70,- per dag å stå parkert her. Da må man huske å skrive hvilken dag en betaler for i kommentarfeltet!

Lørdag 14.10 går det også et løp (Ivar Formoes Minneløp) med start- og målgang fra Kringsjå. Det betyr at det vil være litt ekstra trykk rundt iderttsanlegget og på parkeringsplassen. Vær derfor ute i litt god tid.

Dommerne våre er godt kvalifiserte og rutinerte dommere fra klubb og krets. Vi håper at både spillere, trenere og foreldre viser respekt for dommerne, motstandere og viser god oppførsel på turneringen.

Resultatservice gis via Facebooksiden vår (trykk på knappen under) og her på nettsiden.

Ellers håper vi at du/dere får en flott helg hos oss på Kringjså!