Bli med på billett-dugnaden og tjen penger til lagkassen

Lyn Fotball Damer inviterer til fotballfest på Ullevaal Stadion 3. juni. Nå kan du være med å selge billetter til kampen og sitte igjen med 50% av det laget ditt selger for i lagkassen. Foto: BillyBonkers

Lørdag 3. juni møter klubbens damelag Vålerenga til byderby på Ullevaal Stadion. Dette er første gang vårt damelag skal spille på nasjonalarenaen, som LYN bygget i sin tid. I stadion-veggene på Ullevaal ligger det mye Lyn-historie og på 2000-tallet var byderbyene mellom Lyn og Vålerenga store høydepunkt i herrefotballen.

Nå er det altså damelagene som møtes til dyst og Lyn-damene inviterer til fotballfest. Der ønsker vi selvsagt å ha med alle i Lyn for å heie frem a-laget til seier.

Kampstart er 13.45, 3. juni, men allerede fra ca. klokken 12 blir det Fanzone med kampsponsor OBOS rett utenfor stadion. Det ligger tilrette for en fantastisk fotballdag for store og små!

Invitasjon til lagdugnad
Bli med på dugnad og tjen penger til lagkassen din! Arranger et sosialt arrangement med laget ditt. Inviter familie, venner og kjente med på toppkamp i Oslo. 50% av billettinntektene laget ditt klarer å selge tilfaller lagkassen din. 

Eksempel:
50 voksne: 50 x 130 kroner = 6500 kroner
50 barn: 50 x 50 kroner = 2500 kroner
Provisjon til lagkassen 50% = 4500 kroner 

Laget ditt mottar en promo kode som må skrives inn ved bestilling av billett. Da registreres inntektene på ditt lag.

Interessert?
Kontakt nordeng@lyn.no for å motta promokode.

Forslag:
Vi anbefaler at laget oppretter dette som et arrangement i Spond: 
- Spillere og voksne registrerer deltakelse 
- Salg til venner, familie og andre kommenteres fortløpende i Spond slik at laget har oversikt over hvor mye som er solgt. 

Vi håper dette er av interesse og håper alle ønsker å gi et løft!