LYN-jenter på talentleir og landslag, samt første kretssamling for J07

FV: Ingeborg Stenvold, Kamilla Melgård, Linnea Bøgseth og Leoni Hesla Riis

FV: Ingeborg Stenvold, Kamilla Melgård, Linnea Bøgseth og Leoni Hesla Riis

I forrige uke kom uttaket til Equinor Talentleir i Sarpsborg, som blir holdt fra 2. til 5. februar. Dette er en samling for 04-landslaget og skyggelandslag, i tillegg til J2005 X og Y som utgjøres av jentene lengst frem fra de ulike kretsene i Norge.

På J04 har vi to jenter på landslaget, Julie Aune Jorde og Cathinka Tandberg. Julie har vært hos oss noen år etter overgangen fra Abildsø, mens Cathinka er et nytt tilskudd etter å tidligere ha vært i Stabæk og Heming.

I tillegg har vi Josefine Birkelund på J04-skyggelandslag som er med på talentleir for første gang, også hun ny etter å ha kommet fra Heming i vinter. Gratulerer så mye til jentene selv, og klubbene som har vært med på å utvikle disse jentene!

På J2005 har vi Ingeborg Stenvold, Leonie Hesla Riis og Kamilla Melgård som er tatt ut på nytt. Ingeborg kom for halvannet år siden fra Årvoll, mens Kamilla kom til Lyn fra Korsvoll da vi gikk inn i ungdomsfotballen. Leonie har spilt i Lyn hele livet. Gratulerer så mye til dere også!

Verdt å nevne er det også at Mariell Øyen, født 2003 fikk debuten sin for landslaget under en treningskamp mot Italia forrige uke. Mariell har hatt en kjempefin utvikling helt fra hun flyttet til Oslo i fjor sommer, fra tidligere spill i Orkla. Hun har jobbet godt og målrettet over tid og fikk dermed en veldig fortjent belønning med plass på landslaget.

Til slutt hadde J2007 sin første kretssamling nå i helgen, hvor Lyn var representert med hele 6 spillere. Maria, Ella, Ingrid, Cornelia, Ida og Mina. Gratulerer til jentene, også er det bare å stå på videre!