OBOS FOTBALLSKOLE 30. september - 2. oktober

Obos fotballskole.png

Beskrivelse

Lyn Fotball arrangerer OBOS Fotballskole de første tre dagene i høstferien, 30. september – 2. oktober på Kringsjå Kunstgress. Vi inviterer til tre dager fullpakket med fotballtreninger, glede og utfordringer. Åpent for alle i barnefotballen uavhengig av klubbtilhørlighet.

På LYN Høstcamp ønsker vi å skape fotballglede, og samtidig legge til rette for utvikling av fotballferdigheter hos deltakerne. Med et utgangspunkt i fotball, så har vi lagt til rette for diverse aktiviteter gjennom uken hvor barna kan erfare fotball på andre måter enn bare gjennom å spille på kunstgress. Vi skal legge til rette for aktiviteter sandfotball, skogfotball, (fotball-) skiskyting og barbeint triksing, der trenerne gjennom uken tar med seg sin gruppe på de ulike aktivitetene. I tillegg vil vi lage en aktivitetspark på gresset ved Kringsjå Kunstgressbane 1, der barna kan holde med forskjellige aktiviteter (de ansvarlige for gruppene skal alltid være med).

I tillegg vil gjennom de tre dagene ha ekstra fokus på 1. innsats, 2. positiv forsterkning, og 3. prøve og feile.

Praktisk informasjon:

- Hovedtid (fotballcamp): kl. 09.00-14.45

-- Ekstra tilbud (gratis):

--- Kl. 08.00 - 09.00: Mulighet for tidlig levering (klubbhuset)

--- Kl. 14.45 - 16.00: Mulighet for sen henting (hentes i nærheten eller i klubbhuset)

- Sted: Kringsjå Kunstgress / Lyns Klubbhus

- Alderstrinn: J2012 - J2007 / G2012 - G2007

- Spillere fra andre klubber er også velkommen.

- Pris (inkl lunsj): 1 200 kr pr spiller

- Registrering av barna starter kl. 08.45 på mandag.

-- Kan registreres tidligere hvis tidlig levering

- Barn som kan gå hjem selv kan gå kl. 14.45. Barn som registreres med at de ikke kan gå hjem selv samles på Kgb 2 eller klubbhuset for utsjekking

- Kontakttelefon for foresatte 412 70 950

På fotballcampen er det mulighet for en tidligere levering og senere henting enn før. I tiden før og etter hovedtiden vil noen trenere passe på barna. Treningene vil foregå på Kringsjå Kunstgressbane 1, 2 og 3, samt ballbingene.