Status fra Lyn Fotball pr. 17. desember

Kjære Lyn-venner!

Tusen takk for alle bidrag som har kommet inn så langt!

Det har kommet inn nesten 290.000 kroner i gaver og bidrag fra rundt 50 av våre medlemmer, det er fantastisk! 

Det er fortsatt mulig å hjelpe, se nederst i meldingen for mer informasjon.

Her er status for innsamlingsaksjonen pr 17 . desember:

status pr 18 desember.png

Vi vil også benytte anledningen til å oppsummere noen av de andre tingene vi har fått til de siste ukene for å nå målet om positiv egenkapital pr 31.12.2019:

  • Støtte fra eksisterende sponsorer: COOP har gitt et ekstra bidrag nå i 2019 på 200.000 kroner. Både COOP og OBOS fortsetter samarbeidsavtalene i 2020, det er vi veldig fornøyd med. Her har administrasjonen rundt damelaget gjort en kjempejobb!

  • Vi har fått på plass flere nye sponsoravtaler for 2020 som gir mer finansiell trygghet og støtte spesielt inn mot barne- og ungdomsfotballen vår.

  • Vi har fått redusert baneleie fra SFK for 2019 pga lavere kostnader til vinterdrift enn forventet.

  • Vi får noe høyere momskompensasjon fra NIF for 2019 enn antatt.

  • Vi har fått to positive og overraskende bidrag fra NFF og Toppfotball Kvinner:

    • 60.000 kr i støtte fra mediepotten til TFK

    • 60.000 kr i bonus fra FIFA for spillere som har vært i Lyn Fotball og som deltok i fotball-VM for kvinner i sommer. Vi har fått bonus for spillerne Caroline Graham Hansen, Frida Maanum og Oda Marie Bogstad. Det er stas!

  • Vi har gjennom et ekstraordinært ting i Ski og Fotballklubben Lyn fått et Ansvarlig lån på opp til 350.000 kroner som kan benyttes til å dekke inn positiv egenkapital dersom det er behov. Denne muligheten ser vi på som en garanti, og vi er veldig takknemlige for den innsatsen styret og administrasjonen i SFK og medlemmene i SFK har lagt ned i dette.

Vi har også satt i gang en draktauksjon! Som et av grepene til Lyn Fotballs innsamlingsaksjon har damelaget lagt ut draktene sine på auksjon. I tillegg har Mats Møller Dæhli og Caroline Graham Hansen gitt hver sin drakt til auksjonen. Dere kan lese mer om auksjonen på våre hjemmesider via denne lenken.

Alt i alt betyr dette at vi nærmer oss målet med å nå positiv egenkapital pr 31.12.2019, men vi håper fortsatt at flere vil være med og gi et bidrag!

Kjenner du noen bedrifter, eller er ansatt/ eier i en bedrift som har mulighet til å gi sponsorstøtte før jul? Ta kontakt med Trine Mollan, mollan@lynfotball.no

Det er fortsatt mulig å gi en julegave til Lyn i år!

Vipps «Julegave Lyn Fotball» til nummer 1896 eller gi et beløp til kontonummer 1602.48.39552 merket «Julegave Lyn Fotball». 

Vi i Styret er takknemlige for all støtte og tilbakemeldinger Lyn Fotball har mottatt de siste dagene. Vi er mange som jobber sammen for at Lyn skal fortsette å være en flott fotballklubb i årene som kommer!

Styret og administrasjonen i Lyn Fotball ønsker dere alle en riktig god jul og godt nyttår!

Hilsen

Tone Etholm

Styreleder